Bergsma Vouwfietsen, de specialist in vouwfietsen, heeft een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw vouwfiets. Zowel nieuw als tweedehands. Door onze samenwerkingen met diverse groothandels en andere ondernemingen kunnen wij aan bijna iedere denkbare accessoire voor de vouwfiets komen.

RUIME KEUZE AAN ACCESSOIRES

Hoe fijn is het om een stukje te fietsen op een mooie zomerse dag. Wellicht wilt u de hond meenemen voor een frisse wandeling? Dan is onze dogrunner of hondenmand voor op de vouwfiets ideaal. U kunt bij ons ook losse manden aanschaffen voor uw vouwfiets. Handig voor de boodschappen bijvoorbeeld. Ook hebben wij diverse soorten opberghoezen voor uw vouwfiets. Deze hebben een beschermende functie. De fiets kan in de hoes worden opgeborgen als u de vouwfiets een tijdje niet gebruikt. Hierdoor blijft uw vouwfiets langer mooi, maar het biedt tevens ook bescherming voor uw auto wanneer u de vouwfiets daarin vervoert. Deze hoezen zijn overigens ook het ideale beschermmiddel tegen water. Bent u een booteigenaar en wilt u uw vouwfiets meenemen op vaarvakantie? Dan is deze accessoire ideaal om de vouwfiets optimale bescherming te bieden. 

SERVICE EN LEVERING

Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag. Wij hebben meerdere merken in ons assortiment en kunnen aan vrijwel elke accessoire voor de vouwfiets komen. Heeft u speciale wensen of een item nodig wat u zelf niet kunt vinden? Wij denken graag mee en geven een passend advies. Zo kunt u optimaal van uw vouwfiets genieten. Veel accessoires hebben wij op voorraad, maar mocht er een item missen dan bestellen wij deze graag voor u. Uiteraard kunnen ook de accessoires bij u thuis worden bezorgd.

CONTACT

Bent u op zoek naar accessoires voor uw vouwfiets? Kom dan langs bij Bergsma Vouwfietsen in Zwolle. Wij zijn gevestigd op de: Assendorperstraat 62, 8012 CA te Zwolle. U bent van harte welkom om een proefrit te komen maken of ons brede aanbod aan accessoires te komen bekijken. Tevens is het mogelijk om de vouwfiets of de accessoires bij ons op te halen, of te laten verzenden naar uw adres. Heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 06-40827839.


Tassen & manden

Er zijn 43 producten gevonden, waarvan 1 t/m 36 hier worden weergegeven:

MAND DEEL ADAPTERPLAAT

22,50 Info

MIK bagagedragerplaat

22,50 Info

Basil Ahead stuurpen houder KF zwart

22,50 Info

Mirage hoes vouwf 16 20 inch

30,- Info

TAS PAK-AF  BASIL DISCOVE

45,- Info

MAND A BASIL CENTO MIK FI

55,- Info

BASIL RUGZAK FLEX 17L

60,- Info

TAS STUUR BASIL BOHEME

60,- Info

TAS STUUR BASIL BOHEME

60,- Info

TAS STUUR BASIL BOHEME

60,- Info

TAS DUBBEL BASIL  DISCOVE

70,- Info

Basil schoudertas Sport Design zwart 18L

70,- Info

MAND V BASIL CARRY ALL

75,- Info

MAND V BASIL CARRY ALL

75,- Info

Basil mand rear Magolia teal blue

85,- Info

MAND A BASIL CARRY ALL

85,- Info

Filters

SorteringTerug

Beixo
Birdy
Bizobike
Bohlt
Dahon
Hercules
MBM
Staerk
Takashi
Tern
UGO
Van Raam