Wij, Pieter en Helena Bergsma, zijn de trotse eigenaren van Bergsma Vouwfietsen in Zwolle. Wij werken dagelijks met veel energie aan ons bedrijf en hebben een enorme passie ontwikkeld voor vouwfietsen. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een vouwfiets en voor persoonlijk advies. Wij bieden vouwfietsen aan in allerlei soorten en maten. De kans dat er een geschikt model tussen zit is erg groot, maar heeft u toch niet gevonden wat je zocht? Dan bieden wij ook een helpende hand en zoeken wij naar het juiste model dat aansluit op al uw persoonlijke wensen. Wij werken samen met gemeentes, groothandels, fietsenwinkels in de omgeving en struinen graag allerlei markten of veilingen af voor leuke opknappers. Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op! Wij bespreken met alle plezier de mogelijkheden met je.

De service van Bergsma Vouwfietsen

Bij Bergsma Vouwfietsen leveren we in alle gevallen producten van hoogstaande kwaliteit. Heb je vragen of wil je je wensen met ons bespreken? Geen probleem! Wij streven te allen tijde naar de beste service. Wij vinden het namelijk belangrijk dat al onze klanten uiteindelijk tevreden zijn. Je bent bij ons ook altijd welkom om in de winkel te komen kijken. Onder het genot van een kopje koffie bespreken en bekijken we samen welke vouwfiets heeft meest op jouw wensen aansluit. In ons zeer uitgebreide assortiment zul je zowel nieuwe als gebruikte vouwfietsen vinden. We zien je heel graag in onze winkel verschijnen!

Onze mogelijkheden

Uiteraard ben je altijd welkom om proefritjes bij ons te komen maken, waarna je jouw favoriete vouwfiets zelfs direct mee kunt nemen! Op deze manier heb je zo snel mogelijk plezier van jouw nieuwe vouwfiets. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dat is uiteraard geen probleem. Wij verzenden onze vouwfietsen namelijk door heel Nederland, België en Duitsland.