Ook voor de verhuur van vouwfietsen bent u bij Bergsma Vouwfietsen aan het juiste adres. Wilt u tijdelijk gebruik maken van een vouwfiets? Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een vouwfiets. Wij hebben het ideale model aan vouwfietsen beschikbaar voor verhuur bij Bergsma Vouwfietsen. Deze vouwfietsen zijn voorzien van onder andere: een vast slot, een kettingslot, fietsbel, standaard, led verlichting, stuur, in hoogte verstelbaar stuur en zadel, 20 inch wielen, 6 versnellingen en de vouwfiets is als compact pakketje te vervoeren.

Fietsen huren voor vakantie

Het kan voorkomen dat u een vakantie binnen Nederland hebt geboekt waar u mobiel wilt zijn. Een vouwfiets biedt dan uitkomst. Deze is makkelijk mee te nemen in jouw auto of caravan en op locatie kunt u uzelf makkelijk verplaatsen met de vouwfiets. Na de vakantie kunt u de vouwfiets weer bij ons inleveren. Zo zit u niet met een overvolle schuur na uw vakantie en heeft u toch de vrijheid kunnen ervaren op uw vakantiebestemming. Zeker als uw ruimte beperkt is, is dit een ideale oplossing.

Huur een vouwfiets!

Wat zijn nou de voordelen van het huren van een vouwfiets?

 • Een vouwfiets is compact en klein en daarom makkelijk (én niet te vergeten gratis) mee te nemen in de: auto, camper, trein, bus en metro! Geschikt voor elke situatie dus.
 • Gaat u graag op vakantie? Met een gehuurde vouwfiets vergroot u uw vrijheid. Haal wat vaker een broodje bij de bakker verderop of zet de auto net buiten de parkeerzone en ga op uw eigen tempo zonder parkeerkosten de stad verkennen.
 • Heeft u een tijdelijke baan of project? Met een gehuurde vouwfiets bent u sneller op locatie, worden hoge parkeerkosten vermeden en kunnen lange files omzeild worden.
 • Varen en fietsen? Dan is een gehuurde vouwfiets echt een uitkomst. Een vouwfiets neemt weinig ruimte in beslag op de boot en u hebt de mogelijkheid om overal aan te meren en al fietsend te genieten van de natuur.
 • Een vouwfiets voor 1 dag nodig? Bij Bergsma Vouwfietsen kunt u al vanaf 1 dag een vouwfiets huren. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

 

In de loop der jaren is de vouwfiets steeds verder ontwikkeld. Wij hebben de perfecte vouwfiets gevonden voor jong en oud!

 • Het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar en dus uitermate geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.
 • De 6 shimano versnellingen zorgen voor een hoog inzetbereik zodat je gemakkelijk heuveltjes en tunneltjes kunt overwinnen.
 • De vouwfiets is in slechts 8 seconden op te vouwen.
 • De vouwfiets is voorzien van heldere LED-verlichting, zowel voor als achter.
 • Een vast slot én een kettingslot zijn inbegrepen.
 • Fietsbel en standaard zijn aanwezig op de vouwfiets.

Met deze vouwfiets kunt u zorgeloos en budgetvriendelijk het gebruik van een vouwfiets ervaren. De vouwfiets is tijdelijk te huren voor: vakantie, een nieuwe baan, op de boot of gewoon om het te ervaren. Bevalt het gebruik van de vouwfiets goed? Dan bieden wij graag de mogelijkheid om de vouwfiets te kunnen overnemen. Uiteraard voor een leuke prijs!

Tarieven

 • €7 per dag – 1 t/m 7 dagen
 • €6 per dag – 8 t/m 14 dagen
 • €5 per dag – vanaf 15 dagen

Voor reserveringen, een prijsopgave of vragen neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u een vouwfiets huren voor bijvoorbeeld uw vakantie? Of om de vouwfiets te testen wanneer u nog twijfelt over de daadwerkelijke aanschaf? Kom dan langs bij Bergsma Vouwfietsen in Zwolle. Hier kun je een testrit maken. U bent van harte welkom op de: Assendorperstraat 62, 8012 CA te Zwolle. Het is mogelijk de vouwfiets direct mee te nemen of om deze op een afgesproken locatie af te laten leveren. Heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 06-40827839.

wheelerz verhuur
Vouwfietsen-Terschelling-05.jpg
Vouwfietsen-Terschelling-05.jpg