Heeft u vakantieplannen in Nederland of in het buitenland? Met een vouwfiets van Bergsma Vouwfietsen is uw vakantie nog veel leuker. U bent mobieler, kunt van de natuur genieten en de vouwfiets neemt niet veel ruimte in beslag. Ideaal voor op de camping of een bootvakantie.

Vouwfietsen voor op vakantie

Vouwfietsen nemen weinig ruimte in beslag. U neemt de vouwfiets makkelijk mee in uw auto of caravan. Daar staat deze vouwfiets u niet in de weg. De vouwfiets is ideaal op een camping wanneer u een grote afstand af moet leggen, maar is ook een ideaal vervoersmiddel voor kleine afstanden. Even naar de bakker, de supermarkt of het toiletgebouw is op deze manier een leuke en snelle bezigheid. Ook voor dagjes in de natuur is de vouwfiets een praktisch vervoersmiddel. Een heerlijke fietsroute naar een leuke markt, idyllische plek in de nabije omgeving of in de avond een ijsje eten aan de boulevard? Met een vouwfiets van Bergsma Vouwfietsen wordt dit een fluitje van een cent!

Op vaarvakantie met een vouwfiets van Bergsma Vouwfietsen

Wanneer u op vaarvakantie gaat is het gebruik van een vouwfiets ideaal. De vouwfietsen zijn gemakkelijk mee te nemen en met onze speciale accessoires kunnen deze perfect beschermd worden tegen water. Een vouwfiets kan binnen 8 seconden ingeklapt of uitgeklapt worden. Zo kan u snel mobiel zijn op de plek van bestemming en heerlijk genieten op de vouwfiets van de omgeving en de natuur. Daarnaast neemt de vouwfiets bijna geen ruimte in beslag. Deze kan gemakkelijk worden opgeborgen in het ruim van de boot of op een plek waar deze niet in de weg staat. Zeker voor een bootvakantie is het gebruik van de vouwfiets ideaal? Wist u trouwens al dat de vouwfiets naar lengte aangepast kan worden? Het hele gezin kan erop fietsen!

Contact

Wilt u uw vakantie mobieler en comfortabeler maken? Dan is een vouwfiets van Bergsma Vouwfietsen een goede manier. Wij hebben meerdere modellen vouwfietsen, welke per persoon afgesteld kan worden in hoogte. Kom langs bij Bergsma Vouwfietsen om een proefrit te maken. U kunt de vouwfiets direct meenemen of u kunt ervoor kiezen de fiets bij u thuis af te laten leveren. Ons adres is: Assendorperstraat 62, 8012 CA, te Zwolle. Voor vragen of extra informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 06-40827839.