Fiets in de trein


Een vouwfiets meenemen in de trein is handig wanneer u met het openbaar vervoer reist naar bijvoorbeeld uw werk, of een gelegenheid waar u niet makkelijk te voet komt. De vouwfiets kunt u makkelijk vervoeren in de trein en neemt niet veel ruimte in beslag. Na onze instructie en een beetje oefenen kunt u met gemak de vouwfiets in en uit klappen.

Zie hier een video waarbij wij in 8 seconden een vouwfiets invouwen:


EEN VOUWFIETS GEBRUIKEN IN HET OV

Voor het OV zijn de afmetingen minder belangrijk. Vooral het gewicht en het gemak van invouwen is van belang. Ons advies is: laat uw vouwfiets zo lang mogelijk uitgeklapt, ook door de poortjes. Lichte vouwfietsen zijn handig want op die manier kunt u gemakkelijk met een uitgeklapte vouwfiets de trappen op en neer. Pas wanneer u bij de deur van de trein bent gaat u de vouwfiets invouwen. Zo hoeft maar een klein stukje te tillen met de vouwfiets. 

Zie hier een paar voorbeelden van onze tevreden klanten:

 

 

VOORDELEN VOUWFIETS VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Een vouwfiets heeft meerdere voordelen. Zeker als u de vouwfiets als dagelijks vervoersmiddel voor bijvoorbeeld woon- werkverkeer wilt gaan gebruiken. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Ruimtebesparing
  • De vouwfiets kan gratis meegenomen worden in: de trein, bus, tram, metro en zelfs als handbagage in het vliegtuig
  • Parkeerkosten worden voorkomen
  • Files kunnen omzeild worden
  • De vouwfiets is lichter in gewicht
  • U bent mobieler door het gebruik van de vouwfiets
  • De vouwfiets past in bijna elke auto
  • Er is geen fietsendrager nodig
  • De vouwfiets is geschikt voor iedere lengte. Het hele gezin kan er gebruik van maken.

CONTACT

Wilt u een vouwfiets aanschaffen om uw woon- werkverkeer te vergemakkelijken? Dan mag u bij Bergsma Vouwfietsen langskomen om een testrit te maken. U kunt de vouwfiets direct meenemen of wij kunnen de vouwfiets bij u thuis laten bezorgen. Ons adres is: Assendorperstraat 62, 8012 CA te Zwolle. Voor vragen of extra informatie mag u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 06-40827839.


TerugSpeciale winteraanbieding!

I.v.m. grote voorraad Hercules vouwfietsen hebben wij een speciale winteraanbieding! Klik hier!

2 x hercules Versa R3 inclusief kabelslot of kettingslot, indien gewenst tourstuur en een hoes of tas naar keuze voor €1750!


FacebookBeixo
BeOne
Birdy
Bizobike
Bohlt
Dahon
DEMA
EOVOLT
Hercules
MBM
Puch
SollSo
Staerk
Takashi
Tern
UGO
Van Raam
Vogue