Takashi

Takashi produceert sinds 1966 vouwfietsen. Takashi staat voor strak design, hoge kwaliteit en goed betaalbaar. Deze fietsen hebben een stevig frame, robuuste banden met dubbelwandige velgen, versnellingen en fietsbanden van hoge kwaliteit. Eenvoudig en handig op te vouwen. Leuke fietsen om te zien, nog leuker om er op te rijden!
TerugOnze fietsmerken

Hercules

Praktisch. Compact. Mobiel. Dat is waar Hercules voor staat. De compacte fietsen van Hercules zijn in hun element als de ruimte krap is en de eisen aan rijgedrag hoog zijn. Hercules vouwfietsen zijn eenvoudig op te vouwen. De modellen zijn wendbaar en bieden groot comfort. Ideaal voor het dagelijkse stadsleven door het praktische gebruik.

MBM

De firma M&F De Scheemaeker bestaat sinds 1894. MBM fietsen zijn van degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs..

UGO

Buzaglo is in 2000 gestart met een eigen vouwfiets. Met het mobiliteitsmerk UGo wil Buzaglo nog meer mobiliteitsproducten gaan ontwikkelen. Zoals zij zelf zeggen: een prachtige nieuwe serie (elektrische) vouwfietsen, een nieuwe naam, een nieuwe look en nog veel meer mobiliteitsproducten voor de toekomst.

Beixo

Beixo is in 2005 opgericht met als doel het op de markt brengen van innovatieve stadsfietsconcepten. Beixo heeft als eerste Nederlandse fietsenmerk ervoor gekozen om de ketting te vervangen door alternatieve aanfdrijftechnieken, Geen last van smerige kettingen. De fietsen van Beixo zijn oerdegelijk, onderhoudsvrij en kunnen goed tegen een stootje. Deze fietsen zijn zeer geschikt om mee te nemen op een boot, maar ook voor stadsritten zeer fijn. Alle Beixo modellen zijn en blijven goed opgevouwen met behulp van het ingebouwde vouwmechanisme. Beixo staat voor jaren fietsplezier, ook nadat de garantietermijn vervallen is. Als je een beixo aanschaft weet je één ding zeker: je krijgt bekijks.

Bohlt

Next level E-mobility, dat is Bohlt! Bohlt staat voor modern, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Opvallende details, stoere uitstraling en een minimalistisch design zijn de kenmerken van Bohlt.

Bizo Bike

BizoBike werd opgericht met als enige doel mensen te overtuigen om meer te fietsen. Elk jaar streeft Bizobike naar verbeteringen wat betreft: het rijgedrag, het gewicht, het vouwsysteem en de duurzaamheid ​van de vouwfietsen. De fijne vouwfietsen van BizoBike zijn stevig en geschikt voor vele doeleinden. Het voordeel van fietsen van dit merk is dat bij elk model het stuur in hoogte verstelbaar is. Bij de meeste modellen is zowel de hoogte als de afstand van het stuur verstelbaar. Bij de Turismo is dit niet mogelijk, maar op dit model kan een tourstuur gemonteerd worden. Een kwalitatief hoogstaand merk waar wij trots op zijn. BizoBike lrijgt wat ons betreft de hoogste prijs voor service en garantie.

Wheelerz

Wheelerz is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in fietsen en alles wat daar bij komt kijken. Het motto van Wheelerz is: "van fabriek direct naar consument. Dat maakt fietsen betaalbaar". Wheelerz zijn prima fietsen voor dagelijks gebruik.

Dahon

De ''Hon'' broeders richten zich op eco vriendelijke vouwfietsen. Dahon is constant bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de ''perfecte vouw''. Ze zijn de wereldleider als het gaat om vouuwfietsen. Een dahon vouwfiets is geschikt voor elk doel en elk type persoon dankzij de vele modellen. De wereld van vouwfietsen zou er niet zijn zonder dahon. Zelf intensief gebruikte vouwfietsen zijn altijd weer in orde te maken voor een nieuwe eigenaar.

Tern

Tern bouwt vouwfietsen met als doel de wereld te veranderen. De manier waarop mensen zich voortbewegen. De fietsen van tern combineren alle dingen die mensen nodig hebben om minder met de auto en meer met de fiets te reizen. Ze hebben het bedrijf vernoemd naar een klein en licht vogeltje dat zijn leven lang bij dezelfde partner blijft en het wereldrecord vogeltrek in handen heeft. De commitment naar duurzaamheid staat centraal, ze ontwikkelen namelijk fietsen die altijd te repareren zijn in plaats van dat ze eindigen op de afvalberg.  Wij staan 100% achter dit merk en zijn razend enthausiast over de kwaliteit.

NIEUW IN 2022

NIEUW in 2022! Huur een ELEKTRISCHE vouwfiets! Kijk op onze verhuur pagina voor meer informatie of klik HIER.


FacebookBeixo
Birdy
Bizobike
Bohlt
Dahon
Hercules
MBM
Staerk
Takashi
Tern
UGO
Van Raam