Meet the team

Hi, en welkom in onze bijzondere winkel, is wat wij dagelijks tegen bezoekers zeggen. Een kleine winkel in het mooie Assendorp van Zwolle. Wij, Pieter en Helena, zijn super trots op onze prestatie. Wij zagen dat er heel veel vraag en behoefte was om te kunnen kiezen. De juiste vouwfiets kiezen kan een hele zoektocht zijn en wij hebben ons verdiept in de wereld van vouwfietsen.

Vanaf 2015 deden wij al hobby'en aan de vouwfietsen in ons appartement. Dat werd steeds uitgebreider en wij deden steeds meer kennis en ervaring op. Ondernemen zat altijd al in onze genen en het was een stille grote droom. In 2020 verwachtte wij onze 2e zoon en hebben wij besloten dan toch echt een winkel te openen. 9 weken lang hebben wij gebuffeld om van dit Assendorpse pand onze droomwinkel te maken. En dat is gelukt! Een winkel vol met alleen maar vouwfietsen, en maar liefst 70 verschillende.

 

Wij hebben ons doel bereikt en mensen weten ons steeds beter te vinden. Het werd drukker en drukker en de vraag naar vouwfietsen wordt steeds groter en groter. Er bleef steeds minder tijd over voor de administratie. Daar konden wij wel hulp bij gebruiken. Lenny is een ster in administratieve taken en hielp ons uit de brand. Ondertussen werkt Lenny gemiddeld 20 uur per week en is zij niet meer te missen!

Bij ons kunt u ook terecht voor service, onderhoud en reparaties. Net op het moment dat wij omkwamen in de werkzaamheden kwam Nidhal binnen gewandeld. Hij bood zich aan als fietsenmaker. Nidhal is extreem technisch en weet altijd overal een oplossing voor te vinden. Zoals hij zelf altijd zegt: ''I make solution''.

Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een hecht en sterk team! En zo zijn wij ook doorgestoomd!

De verhuizing naar een nog groter pand in de AA-landen had wat voetjes in de aarde (lees bloed zweet en tranen) maar WAT IS HET GAAF GEWORDEN! Iedereen heeft inmiddels zijn weg gevonden, want wat een ruimte! We hebben het nog altijd heeeeel gezellig!