Vakantie vouwfiets

Heeft u vakantieplannen in Nederland of in het buitenland? Met een vouwfiets van Bergsma Vouwfietsen is uw vakantie nog veel leuker. U bent mobieler, kunt van de natuur genieten en de vouwfiets neemt weinig ruimte in beslag. Ideaal voor op de camping of een bootvakantie bijvoorbeeld.

VOUWFIETSEN IN DE CAMPER/CARAVAN OF AUTO

Vouwfietsen nemen weinig ruimte in beslag. U neemt de vouwfiets makkelijk mee in uw auto of caravan. De vouwfiets is ideaal wanneer u een grote afstand af wil leggen, maar is ook een ideaal vervoersmiddel voor kleinere afstanden. Even naar de bakker, de supermarkt of het toiletgebouw is op deze manier een leuke en snelle bezigheid. Ook voor dagjes in de natuur is de vouwfiets een praktisch vervoersmiddel. Samen kijken wij naar uw doeleinde en kiezen wij samen een vouwfiets die heb beste bij u past, maar die ook in de camper/caravan of auto past. 

Wij raden u aan indien mogelijk de camper/caravan/auto mee te nemen naar onze winkel. Met een beetje geluk heeft u de mogelijkheid om voor de deur te parkeren, en anders een klein stukje verderop. We kunnen dan samen een oplossing vinden voor de exacte afmetingen. Lukt dat niet, meet dan zo gedetailleerd mogelijk de ruimte op waarin de vouwfiets vervoerd wordt.

Zie hier een paar voorbeelden van onze tevreden klanten:

.

 

MET DE BOOT OP VAKANTIE

Wanneer u op vaarvakantie gaat is het gebruik van een vouwfiets ideaal. De vouwfietsen zijn gemakkelijk mee te nemen en met onze speciale accessoires kunnen deze perfect beschermd worden tegen water. De vouwfiets kan gemakkelijk worden opgeborgen in het ruim van de boot of op een plek waar deze niet in de weg staat. Zeker voor een bootvakantie is het gebruik van de vouwfiets ideaal! Na een uitgebreid adviesgesprek kunnen wij samen kijken naar de afmetingen en is het in overleg mogelijk om vouwfietsen te passen op uw boot zodat u zeker weet dat uw favoriete vouwfiets ook echt past.

Zie hier een paar voorbeelden van onze tevreden klanten: