Verhuur vouwfietsen

Ook voor de verhuur van vouwfietsen bent u bij Bergsma Vouwfietsen aan het juiste adres. Wilt u tijdelijk gebruik maken van een vouwfiets? Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een vouwfiets. Wij hebben het ideale model aan vouwfietsen beschikbaar voor verhuur bij Bergsma Vouwfietsen. Deze vouwfietsen zijn voorzien van onder andere: een vast slot, een kettingslot, fietsbel, standaard, led verlichting, in hoogte verstelbaar stuur en zadel, 20 inch wielen, 3 of 7  versnellingen en de vouwfiets is als compact pakketje te vervoeren.

Vouwfiets(en) reserveren


FIETSEN HUREN VOOR VAKANTIE

Het kan voorkomen dat u een vakantie hebt geboekt waar u mobiel wilt zijn. Een vouwfiets biedt dan uitkomst. Deze is makkelijk mee te nemen in uw auto of caravan en op locatie kunt u uzelf makkelijk verplaatsen met de vouwfiets. Na de vakantie kunt u de vouwfiets weer bij ons inleveren. Zo zit u niet met een overvolle schuur na uw vakantie en heeft u toch de vrijheid kunnen ervaren op uw vakantiebestemming. Zeker als uw ruimte beperkt is, is dit een ideale oplossing.

HUUR EEN VOUWFIETS!

Wat zijn nou de voordelen van het huren van een vouwfiets?

 • Een vouwfiets is compact en klein en daarom makkelijk (én niet te vergeten gratis) mee te nemen in de: auto, camper, trein, bus en metro! Geschikt voor elke situatie dus.
 • Gaat u graag op vakantie? Met een gehuurde vouwfiets vergroot u uw vrijheid. Haal wat vaker een broodje bij de bakker verderop of zet de auto net buiten de parkeerzone en ga op uw eigen tempo zonder parkeerkosten de stad verkennen.
 • Heeft u een tijdelijke baan of project? Met een gehuurde vouwfiets bent u sneller op locatie, worden hoge parkeerkosten vermeden en kunnen lange files omzeild worden.
 • Varen en fietsen? Dan is een gehuurde vouwfiets echt een uitkomst. Een vouwfiets neemt weinig ruimte in beslag op de boot en u hebt de mogelijkheid om overal aan te meren en al fietsend te genieten van de natuur.
 • Een vouwfiets voor 1 dag nodig? Bij Bergsma Vouwfietsen kunt u al vanaf 1 dag een vouwfiets huren. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

 

Reserveer op tijd

Bij Bergsma Vouwfietsen kunt u zorgeloos en budgetvriendelijk het gebruik van een vouwfiets ervaren. De vouwfiets is tijdelijk te huren voor: vakantie, een nieuwe baan, op de boot of gewoon om het te ervaren. Bevalt het gebruik van de vouwfiets goed? Dan bieden wij graag de mogelijkheid om de vouwfiets te kunnen overnemen. Uiteraard voor een leuke prijs!

Tarieven Bergsma Jaxx

 • €10 per dag – 1 t/m 7 dagen
 • €9 per dag – 8 t/m 14 dagen
 • €8 per dag – vanaf 15 dagen

Klik hier voor informatie over de Bergsma Jaxx.

 

Tarieven Bergsma Jorr 

 • €13 per dag – 1 t/m 7 dagen
 • €12 per dag – 8 t/m 14 dagen
 • €11 per dag – vanaf 15 dagen

Klik hier voor informatie over de Bergsma Jorr.

 

 

Let op: voor de Bergsma bedraagt de borg €100 per vouwfiets.

Afleveren en ophalen huurfietsen kost € 27,50 per reis per fiets, alleen in Nederland. Daarnaast staat het u vrij om de fiets mee te nemen naar het buitenland.

Voor reserveringen, een prijsopgave of vragen neem dan contact met ons op of vraag nu een reservering aan.

Vouwfiets(en) reserveren


CONTACT

Wilt u een vouwfiets huren voor bijvoorbeeld uw vakantie? Of om de vouwfiets te testen wanneer u nog twijfelt over de daadwerkelijke aanschaf? Kom dan langs bij Bergsma Vouwfietsen in Zwolle. Hier kunt u een testrit maken. U bent van harte welkom op de: Dobbe 17, 8032 JV te Zwolle. Het is mogelijk de vouwfiets direct mee te nemen of om deze op een afgesproken locatie af te laten leveren. Heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 06-40827839.


TerugLET OP! vakantieperiode en aanscherping NS

Let op! van 17-7-2024 tot en met 04-08-2024 is de winkel gesloten i.v.m. vakantie. Alle weborders zullen in de 1e week na onze vakantie verwerkt worden.

NS heeft aangekondigd om op 1 juli 2024 de regels aan te scherpen voor vouwfietsen in de trein. GEEN ZORGEN! 99% van alle vouwfietsen van maximaal 20 inch waarbij ook het stuur kan invouwen valt binnen de gestelde afmetingen!


Openingstijden

Maandag:  11.00 - 16.00 uur
Dinsdag:  09.00 - 16.00 uur
Woensdag:  Gesloten
Donderdag:  09.00 - 20.00 uur
Vrijdag:  09.00 - 16.00 uur
Zaterdag:  09.00 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Telefonisch bereikbaar op: 06-40827839. (appen kan ook)

Afwijkende dagen
17 juli t/m 4 augustus 2024 (Vakantie):   Gesloten


FacebookBeixo
BeOne
Birdy
Bizobike
Bohlt
Dahon
DEMA
EOVOLT
Hercules
MBM
Puch
SollSo
Staerk
Takashi
Tern
UGO
Van Raam
Vogue